Friday, 7 December 2012

Studio-mates

Meet my super duper annoying friend ever. 


Name: Amirul Hafiz Hamid
Nickname: Mona
Age: 21
Status: Taken (Bf sery nihh! Jgn memain nk rembat laki org kalau tknk kne tembak dgn senapang gajah)
Hobby: Buli kiteeeee :((
Motto: Tornado twist kt kepala kitee. Hmm.

And lgi satu kawan perempuan yg close. Nur Syafiqah bt Isa. Gmbar tkdee. :(

So, since we are very close, ramai yg ingat we are scandal. SCANDAL?!! YOU CRAZY? Aku tak nak mati awal hoiii. We are close and we have limitations too. Laki perempuan, takkan tak boleh berkawan rapat right? We are best friend and we have 7 semesters to go hoii. We are like sibling kott.



Tadaaa, MY SIBLINGSSSSS. HEHE

Sumpah mereka2 ini sgtlahh havoc bila dalam kelas. Mcm2 perangai jumpa. But they're super baik and super kacak2, super comel2, super lawa2, super draw, super gooooood in design and superrrrrrr good at making me jealous with their design. Hmm. Anyway, mereka2 ini semua berbakatlahh!


Kann dah cakap! Dia ni suka kacau org. Haishhh. Sery, tgok laki kau ni kacau aku je kerjaa -___-


Inilah hero2 studio kuhh. Emm, yg lain tu smue superman. Cuma yg pakai baju putih tu jee..hmm.. diaa.. hmmm.. bapak kepada superman and wonder woman dalam studio. Hihihihi.
Prof! You're the best! He's our big daddy in our studio. Prof Jazman Shah Amir. Hmm gempak tak nama? Mcm org muda2 gtu. Hehe. He's the nicest, paling sporting and paling disayangi oleh kami2 coz he knows us very well and he treated us mcm anak dia. Prof, lebiuuuu lebih. hihi :p





Rakan2 seperjuangan ku. Nampak tak kteorg ni anak2 yg baik utk prof? HAHA
We are totally like siblings. 
Sumpah rindu mereka ni semua bila balik rumah. 

Walaupun kami ni gila2, kerja tetap buat tauuuu. Prof siap amik gmbar kteorg and ltak kat fb tauu. Hehe.


Prof siap buat description 'anak2 yang rajin' Hehehehe
So when we do our work, we are very serious. Time kerja, kerja. Time main, main.
*he took this photo privately! Tu yg punggung mona pun dia sebat skali. haha*










Bila si gila dah jumpa dgn si gila, dia pun jadi gila. And my lappy pun jadi gila coz mereka ini meng-spam my photo booth. Haihh *geleng kepala*

Kay, that's all! Gonna update soon! 
xoxo

No comments:

Post a Comment