Friday, 5 August 2011

Freedom

Hello lovely people! Whassup? Everything okay? Wahh, long time no see and no update my blog. Busy with studying and stuff like that huh. What to do? Ain't that a life for a student like me? Cehh. Sudah kau zaty! *bajet rajin. haha. 

Don't you guys miss me??? (siapa je rajin baca blog aku kan *wondering)

I don't have anything to write actually. Just finish my exam and I'm so hip hip hurray yang tak terkatalah kann. :))
Siapa tak suka kalau exam dah habis kan? (happy mcm exam final je)
Exam ni UPS aka Ujian Pertengahan Semester padahal! ;p

English - urghh, writing was okay. Speaking? Wassalam dulu laa.
Chemistry - kalau kimia ni manusia, dah lama aku tembak kasi mati dulu!
Maths - auww, my fav subject! No worry be happy :)
Biology - I woke up at 3am just to study this freaking organelles.. and not to forget dengan FUNCTION sekali ehh. -.-
Science Computer - why why why soalan tu nk berbelit! straight to the point la paper maker! Hailaa 

and NOW my eyes swollen bagai nk legam kat bawah mata and plus my face macam orang tinggal separuh nyawa dah ni. My God! Ni baru UPS. What if final exam? Agak-agak kepala pun botak sebab tension. Erkk

But instead of these tensi tensi (tension) punye benda, I've managed to get some fun from my beloved friends in here. Three days before exam kiteorang buat kerja gila. I spam my photo booth and also my iMovie. haha. See laa our pictures yang tak berapa nak sopan. Minta maaflah, ni bila dah jumpa kengkawan memang macam gini. Sopan tak sopan. Kira halal laa. Kalau ada aksi kuak tonggeng ke, kuak lipat ke - SORRY! Pardon us for this :)




Crazyyyyy!
Wohooo :D




I told u right?! I totally spam my MacPro. Nasib tak hang! If not I die first laa.
Eh jap nak tanya, cun tak girlfriends dekat atas ni semua?? =D
They are single but not available because their heart are already set on Him (Allah SWT).
It's true and fact
Please don't euww or 'poyolah budak ni' or what so ever.
Because that's what we are.
Korang nak cakap ape ke, kutuk ke..
Sungguh aku tak kesah! 

Wait, asal tetibe aku nak emo ni? Tak pasal-pasal pulakk. haha.
Tak tahu nak cakap ape dahh. I think that's all for today. If I'm free I'll update my blog as soon as possible with the latest news of me *macam artis tak? haha
Tataaa :*

Eh lupa! For Muslims, wish u Selamat Hari Raya Puasa.
Ni nak kasi korang tips buat pahala banyak-banyak time puasa.

Earn high reward with the Ramadhan High-Way Code:

No eating or drinking while fasting (yg ni of course la kan)
Lower your gaze
No arguing or fighting and avoid sins
No swearing, lying and backstabbing
No smoking and try quitting for good
Don't waste time on useless activities
Do not listen to music (this one is hard to get rid off)
Pray all your five daily salaah's on time
Study and learn Islamic knowledge
Recite and learn the Holy Qur'aan
Do lots of dhikr
Make lots of duaa
Give in charity and help the poor

So, I guess that's all. Hopefully u guys make use of the tips sebab bila lagi nak tambah pahala kalau bukan pada bulan yang baik ni kan. 
Off to bed now.
Good night.
xoxo
Assalamualaikum